Виробництво

«Форнетті-Україна» – перший виробник хлібобулочних виробів глибокої заморозки на території України. Запуск заводу здійснений в червні 2005р. Виробничі потужності підприємства знаходяться в смт. Козелець Чернігівської обл. Поточна продуктивність обладнання – 1000 т/місяць.

З 2009 р. завод оснащений трьома сучасними італійськими лініями Canol, дві з яких – автоматичні, що дозволило мінімізувати людську участь при формуванні виробів і забезпечити стабільно високу якість продукту, що випускається.

Автоматизований заводський склад готової продукції дозволяє зберігати одночасно близько 350 т товару, крім цього є регіональні центри з орендованими складськими приміщеннями і транспортною логістикою у Дніпропетровську, Одесі та Тернополі.

Асортиментна лінійка складається з виробів різної вагової категорії (від 20г до 1кг) і ступеня готовності (в сирому вигляді з попередньою розстойкою і без неї, попередньо випечені). Крім цього, вироби поділяють за типом тіста: дріжджові, дріжджові листкові, без дріжджів, листкові бездріжджові. Випускають продукти у вигляді напівфабрикатів, як з начинками, так і без, у вигляді готових сформованих виробів і тістових заготовок. Основна маса продуктів перед випічкою не потребує розморожування.

Як і на закордонних ринках, компанія практикує в Україні виробництво ексклюзивних продуктів за технічним завданням замовника.

Система контролю якості та безпеки на виробництві

Підприємство сертифіковане системами управління якістю (ISO 9001) та безпечністю харчових продуктів (ISO 22000). Лабораторія підприємства здійснює контроль якості:

  • вхідної сировини;
  • дотримання умов його доставки, зберігання, підготовки до виробництва;
  • виробництва товару;
  • продукту, що випускається.

Компанією регулярно проводяться аудити постачальників відповідно до вимог міжнародного стандарту ISO 22000. У компанії працює система реєстрації актів невідповідності на поставлену сировину. При реєстрації трьох актів, постачальники переходять у розряд резервних, до моменту усунення виявлених невідповідностей.

Постачальниками сировини для продукції є найбільші підприємства-виробники, серед яких «Миронівський хлібопродукт» , «Щедро», «Puratos», «Zeelandia», «ТЕРРА-ФУД», «Дельта-Вілмар», «Овостар».

Контроль виробничих процесів здійснюється відділом контролю якості за допомогою спеціалізованої електронної програми контролю: всі виміри показників технологічного процесу синхронізуються в одній базі даних з оперативним електронним повідомленням (в разі відхилень), що дозволяє запобігти випуску неякісного продукту.

Випічка зразків продукції для аналізу проводиться за кожну годину роботи ліній, а також після добового зберігання продукту на складі. Контрольні зразки зберігаються на складі заводу протягом усього терміну зберігання продукту. Паралельно здійснюється контроль якості продукції за допомогою контролюючих організацій (райСЕС, ОблСЕС, ДП «Черніговстандартметролігія», Ветмедицина) за всіма показниками якості та безпеки.

Зберігання та транспортування товару здійснюється при температурі мінус 18°С. Гарантійний термін зберігання становить від 120 до 360 діб (залежить від тіста, яке використовується при приготуванні певного виду виробів, і рівня його готовності).

Продукція

Кожен день майже 2 мільйони людей купують випічку "Форнетті". Йдучи назустріч нашим покупцям, ми постійно оновлюємо асортимент нашої продукції.

Франшиза

Стаючи партнером «Форнетті», Ви стаєте частиною глобального бізнесу і отримуєте усі переваги від співпраці з відомою і улюбленою мільйонами людей торговою маркою.

Якість

З першого дня заснування компанія «Форнетті» намагається перевершити очікування покупців, тому дуже ретельно стежить за якістю своєї продукції.

Завжди свіжа випічка