СТАНДАРТИ

З першого дня заснування компанія Bakery Food Industry LLC та ТМ FORNETTI намагаються перевершити очікування покупців, тому дуже ретельно стежить за якістю своєї продукції. Відповідність якості продукції та послуг міжнародним стандартам підтверджує сертифікат на систему управління якістю ДСТУ ISO 9001, який компанія BFI отримала 27 листопада 2007 року та систему безпеки харчових продуктів ISO 22000, що отримано 26 листопада 2012 року.

Ми контролюємо використання алергенів, мінімізуємо ризики перехресного забруднення продуктів. Серед визнаних алергенів на виробництві використовуються клейковина, яєчні продукти, молочні продукти, горіхи, гірчиця та кунжут.

Для виробництва випічки ми використовуємо тільки найякісніші продукти: маргарин з мінімальним вмістом трансжирних кислот; жири, які входять у склад листкового тіста, не містять консервантів та барвників; мінімізуємо використання штучних добавок, а необхідні замінюємо натуральними; сировина, яка використовується у виробництві, не містить ГМО.

СИСТЕМА КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕКИ НА ВИРОБНИЦТВІ:

Підприємство сертифіковане системами управління якістю (ISO 9001) та безпечністю харчових продуктів (ISO 22000). Лабораторія підприємства здійснює контроль якості:

  • вхідної сировини;
  • дотримання умов його доставки, зберігання, підготовки до виробництва;
  • виробництва товару;
  • продукту, що випускається.

Компанією регулярно проводяться аудити постачальників відповідно до вимог міжнародного стандарту ISO 22000. У компанії працює система реєстрації актів невідповідності на поставлену сировину. При реєстрації трьох актів, постачальники переходять у розряд резервних, до моменту усунення виявлених невідповідностей.

Випічка зразків продукції для аналізу проводиться кожну годину роботи ліній, а також після добового зберігання продукту на складі. Контрольні зразки зберігаються на складі заводу протягом усього терміну зберігання продукту. Паралельно здійснюється контроль якості продукції за допомогою контролюючих організацій (райСЕС, ОблСЕС, ДП «Черніговстандартметролігія», Ветмедицина) за всіма показниками якості та безпеки.

Зберігання та транспортування товару здійснюється при температурі мінус 18°С. Гарантійний термін зберігання становить від 120 до 360 діб (залежить від тіста, яке використовується при приготуванні певного виду виробів, і рівня його готовності).

Продукція

Кожен день майже 2 мільйони людей купують випічку "Форнетті". Йдучи назустріч нашим покупцям, ми постійно оновлюємо асортимент нашої продукції.

Франшиза

Стаючи партнером «Форнетті», Ви стаєте частиною глобального бізнесу і отримуєте усі переваги від співпраці з відомою і улюбленою мільйонами людей торговою маркою.

Якість

З першого дня заснування компанія «Форнетті» намагається перевершити очікування покупців, тому дуже ретельно стежить за якістю своєї продукції.

Завжди свіжа випічка