Якість

З першого дня заснування компанія «Форнетті» намагається перевершити очікування покупців, тому дуже ретельно стежить за якістю своєї продукції. Відповідність якості продукції та послуг міжнародним стандартам підтверджує сертифікат на систему управління якістю ДСТУ ISO 9001, який компанія «Форнетті-Україна» отримала 27 листопада 2007 року та систему безпеки харчових продуктів ISO 22000, що отримано 26 листопада 2012 року.

Для виробництва випічки ми використовуємо тільки найякісніші продукти:

  • маргарин з мінімальним вмістом трансжирних кислот;
  • жири, які входять у склад листкового тіста, не містять консервантів та барвників;
  • мінімізуємо використання штучних добавок, а необхідні замінюємо натуральними;
  • сировина, яка використовується у виробництві, не містить ГМО.

Ми контролюємо використання алергенів, мінімізуємо ризики перехресного забруднення продуктів. Серед визнаних алергенів на виробництві використовуються клейковина, яєчні продукти, молочні продукти, горіхи, гірчиця та кунжут.

Якість продукції досягається завдяки скрупульозному контролю процесу виробництва.

Продукція

Кожен день майже 2 мільйони людей купують випічку "Форнетті". Йдучи назустріч нашим покупцям, ми постійно оновлюємо асортимент нашої продукції.

Франшиза

Стаючи партнером «Форнетті», Ви стаєте частиною глобального бізнесу і отримуєте усі переваги від співпраці з відомою і улюбленою мільйонами людей торговою маркою.

Якість

З першого дня заснування компанія «Форнетті» намагається перевершити очікування покупців, тому дуже ретельно стежить за якістю своєї продукції.

Завжди свіжа випічка