Якість

З першого дня заснування компанія Bakery Food Industry LLC та ТМ FORNETTI намагаються перевершити очікування покупців, тому дуже ретельно стежить за якістю своєї продукції. Відповідність якості продукції та послуг міжнародним стандартам підтверджує сертифікат на систему управління якістю ДСТУ ISO 9001, який компанія Bakery Food Industry отримала 27 листопада 2007 року та систему безпеки харчових продуктів ISO 22000, що отримано 26 листопада 2012 року.

Для виробництва випічки ми використовуємо тільки найякісніші продукти:

  • маргарин з мінімальним вмістом трансжирних кислот;
  • жири, які входять у склад листкового тіста, не містять консервантів та барвників;
  • мінімізуємо використання штучних добавок, а необхідні замінюємо натуральними;
  • сировина, яка використовується у виробництві, не містить ГМО.

Ми контролюємо використання алергенів, мінімізуємо ризики перехресного забруднення продуктів. Серед визнаних алергенів на виробництві використовуються клейковина, яєчні продукти, молочні продукти, горіхи, гірчиця та кунжут.

Якість продукції досягається завдяки скрупульозному контролю процесу виробництва.

Продукція

Кожен день майже 2 мільйони людей купують випічку FORNETTI. Йдучи назустріч нашим покупцям, ми постійно оновлюємо асортимент нашої продукції.

Франчайзинг

Стаючи партнером FORNETTI, Ви стаєте частиною глобального бізнесу і отримуєте усі переваги від співпраці з відомою і улюбленою мільйонами людей торговою маркою.

Якість

З першого дня заснування компанія FORNETTI намагається перевершити очікування покупців, тому дуже ретельно стежить за якістю своєї продукції.

Завжди свіжа випічка