Історія компанії

1 березня 1997 року майстер-пекар Йожеф Палашті заснував компанію «Форнетті».

Виробництво булочок, відомих сьогодні у 26 країнах світу, починалось у переобладнаному приватному будинку невеликого угорського містечка Кечкемет як сімейний бізнес.

Продаж випічки здійснювався по франчайзинговій системі через маловідому на той час мережу невеличких пекарень.

Ароматні булочки дуже сподобалися усім покупцям, і вже в 1999 році компанія вийшла на міжнародний ринок – у Словаччину, Польщу та Хорватію.

В Україні свіжа випічка Форнетті з’явилась у 2004 році, а у 2005 – у селищі Козелець Чернігівської області відкрилось підприємство з виробництва напівфабрикатів хлібобулочних виробів «Форнетті – Україна».

Спеціальний журнал Європейського союзу «Franchise Europe» у списку 500 найкращих франчайзингових компаній поставив «Форнетті» на 2 місце серед компаній харчової галузі Європи, а в абсолютному європейському списку всесвітньо відомих торговельних марок «Форнетті» зайняла 3 місце.

Продукція

Кожен день майже 2 мільйони людей купують випічку "Форнетті". Йдучи назустріч нашим покупцям, ми постійно оновлюємо асортимент нашої продукції.

Франшиза

Стаючи партнером «Форнетті», Ви стаєте частиною глобального бізнесу і отримуєте усі переваги від співпраці з відомою і улюбленою мільйонами людей торговою маркою.

Якість

З першого дня заснування компанія «Форнетті» намагається перевершити очікування покупців, тому дуже ретельно стежить за якістю своєї продукції.

Завжди свіжа випічка