Інновації

На заводах «Форнетті» встановлені найсучасніші автоматичні виробничі лінії.

У виробничих цехах застосовується спеціальне кліматичне обладнання, яке забезпечує дотримання температурних режимів приготування та переробки тіста.

Компанія «Форнетті» першою серед виробників хлібобулочних виробів почала застосовувати маргарин, який містить мінімальну кількість трансжирних кислот.

Одночасно з модернізацією виробництва у 2010 році компанія «Форнетті» провела повне оновлення пічного обладнання у роздрібній мережі, що дозволило забезпечити найвищу якість на останньому етапі виробництва – випіканні.

Продукція

Кожен день майже 2 мільйони людей купують випічку "Форнетті". Йдучи назустріч нашим покупцям, ми постійно оновлюємо асортимент нашої продукції.

Франшиза

Стаючи партнером «Форнетті», Ви стаєте частиною глобального бізнесу і отримуєте усі переваги від співпраці з відомою і улюбленою мільйонами людей торговою маркою.

Якість

З першого дня заснування компанія «Форнетті» намагається перевершити очікування покупців, тому дуже ретельно стежить за якістю своєї продукції.

Завжди свіжа випічка