View Post
Новини

Переможці першого розіграшу акції “ВЕСНА СТУДЕНТА”

Вітаємо переможців за підсумками першого розіграшу акції!
Планшет з діагоналлю 10’’ Fujitsu STYLISTIC M53200MPAD отримає Марія Миколаївна з м. Чернігів
Курс англійської мови на 3 міс від SpeakUp отримає Марія з м. Одеса

(більше…)

View Post
Акції та конкурси

АКЦІЯ «ВЕСНА СТУДЕНТА»

конкурс

ОФІЦІЙНІ ПРАВИЛА АКЦІЇ

«ВЕСНА СТУДЕНТА»

(надалі за текстом – Офіційні правила)

 

  1. Організатор акції.

1.1.    Організатором акції «ВЕСНА СТУДЕНТА» (надалі – Акція) є Товариство з обмеженою відповідальністю з іноземною інвестицією «Форнетті-Україна» (надалі за текстом – ТОВ «Фонетті-Україна», Організатор).

(більше…)

View Post
Без категорії

Масляна. Як, що, де і з чим її їдять.

Масляна – традиційне свято, історія якого губиться в глибині тисячоліть. Єдине, що ми знаємо напевне – традиційно це свято святкувалось у період весняного сонцестояння і символізувало закінчення зими, прихід весни і початок землеробної пори.

(більше…)

View Post
Поради від Форнетті

ПОРАДИ ВІД «ФОРНЕТТІ». секрети приготування дріжджового тіста

Головний секрет приготування дріжджового тіста – це точна відповідність рецепту.
Рідина
•Надлишок рідини призведе до того, що вироби з тіста вийдуть пласкими і розпливчастими;
•За недостатності рідини тісто буде погано бродити і випічка вийде жорсткою.

(більше…)

View Post
Майстер класи

Майстер-клас з випікання круасанів у “Кідландії” (21 січня 2017)

А Ви вмієте пекти круасани? А ми разом з дітлахами вчились це робити!
21 січня в “Кідландії” (дитячий розважальний центр у РЦ “Блокбастер”, м.Київ), проходили майстер-класи по випіканню круасанчиків.

(більше…)

View Post
Поради від Форнетті

ПОРАДИ ВІД «ФОРНЕТТІ». РОБИМО ТІСТО ПУХКИМ.

Щоб дріжджове тісто було пухким, усі елементи, що додаються до нього повинні буди достатньо теплими. Тобто, перш ні ж робити тісто, дайте прогрітися його елементам хоча б до кімнатної температури. (При цьому не використовуйте для підігріву мікрохвильову піч!).
View Post
З історії кулінарії

Історія виникнення листкового тіста.

Листкове тісто було винайдене (до того ж, як і багато винаходів – випадково) в 1645 році Клавдієм Геле, учнем одного з французьких кондитерів. Клавдій хотів спекти для свого хворого батька смачний хліб, який задовольняв би дієтичним приписами – складатися лише з води, борошна та олії.

(більше…)

Новини

Останні коментарі

Категорії