baguette-1743939_960_720
Поради від Форнетті

ПОРАДИ ВІД «ФОРНЕТТІ». секрети приготування дріжджового тіста

Головний секрет приготування дріжджового тіста – це точна відповідність рецепту.
Рідина
•Надлишок рідини призведе до того, що вироби з тіста вийдуть пласкими і розпливчастими;
•За недостатності рідини тісто буде погано бродити і випічка вийде жорсткою.

Сіль.
•Багато солі – тісто буде погано бродити, випічка матиме солоний присмак, скоринка буде блідою;
•Мало солі – випічка вийде розпливчатою і несмачною.

Цукор.
•Багато цукру – тісто буде погано бродити, а при випіканні скоринка швидко зарум’яниться, а серединка погано пропечеться;
•Мало цукру – випічка буде блідою і несолодкою.

Дріжджі
•Надлишок дріжджів – випічка може мати неприємний дріжджовий присмак;
•Недостатня кількість дріжджів – тісто буде погано бродити, а може і не піднятися взагалі.

Залишити відповідь



Новини

Останні коментарі

    Категорії