Puff pastry
Поради від Форнетті

Поради від “Форнетті”. Розморожуємо листкове тісто.

Розморожуємо листкове тісто.
Ідеальним варіантом розморожування є такий, при якому листкове тісто поміщається на довгий час (8-10 годин до холодильника). В такому випадку воно не обвітриться, не пересохне і рівномірно розтане.
Також користуються наступними способами:
– розморожування за допомогою мікрохвильової печі (обравши режим “розморожування”)
– розморожування у духовці (в жодному разі не поміщати тісто в гарячу духовку! – лише підігріту)
– розморожування за кімнатної температури (уважно слідкуємо за рівномірністю розтавання!)
– розморожування за допомогою гарячої води (пакет з тістом поміщають у гарячу воду, але ми дуже не радимо використовувати цей метод, адже з великою вірогідністю можна зіпсувати тісто).
Який би спосіб розморожування Ви не вибрали, необхідно прослідкувати за тим, щоб перед приготуванням листкове тісто повністю розморозилось і вже тоді приступати до випічки.

#порадивідфорнетті

Залишити відповідь

Новини

Останні коментарі

Категорії