View Post
Поради від Форнетті

Поради від “Форнетті”. Розморожуємо листкове тісто.

Розморожуємо листкове тісто.
Ідеальним варіантом розморожування є такий, при якому листкове тісто поміщається на довгий час (8-10 годин до холодильника). В такому випадку воно не обвітриться, не пересохне і рівномірно розтане.
Також користуються наступними способами:
– розморожування за допомогою мікрохвильової печі (обравши режим “розморожування”)
– розморожування у духовці (в жодному разі не поміщати тісто в гарячу духовку! – лише підігріту)
– розморожування за кімнатної температури (уважно слідкуємо за рівномірністю розтавання!)
– розморожування за допомогою гарячої води (пакет з тістом поміщають у гарячу воду, але ми дуже не радимо використовувати цей метод, адже з великою вірогідністю можна зіпсувати тісто).
Який би спосіб розморожування Ви не вибрали, необхідно прослідкувати за тим, щоб перед приготуванням листкове тісто повністю розморозилось і вже тоді приступати до випічки.

#порадивідфорнетті

View Post
Поради від Форнетті

Поради від «Форнетті»

Якщо пиріг не виходить з форми, поставте її на кілька секунд в холодну воду або потримайте над парою.

Якщо пиріг прилипнув, візьміть нитку і проведіть нею під пирогом.

Якщо суфле стоїть в духовці, не можна відкривати дверцята. Інакше від повітря суфле опаде.

Якщо тісто в духовці підгорає, поставте туди вогнетривку миску з водою.

Якщо тісто піднялося, а духовка ще не нагрілася, зупинити підйом тіста можна, якщо накрити його добре змоченим папером.

View Post
Майстер класи

Майстер-класи від «Форнетті» 1 та 2 квітня 2017 року

Друзі! В мережі “Ігроленд” 1 та 2 квітня відбудуться майстер-класи для дітей з випікання печива “Американер” від «Форнетті»
1 квітня – Київ (Skymall, 3 поверх), Львів (Forum, 3 поверх), Дніпро (Караван, 2 поверх), Одеса (Середньофонтанський, 2 поверх).
2 квітня – Одеса (City Center, 2 поверх).
Усі майстер-класи проходитимуть з 12:00 до 14:00
Запрошуємо в гості!

View Post
Без категорії

Масляна. Як, що, де і з чим її їдять.

Масляна – традиційне свято, історія якого губиться в глибині тисячоліть. Єдине, що ми знаємо напевне – традиційно це свято святкувалось у період весняного сонцестояння і символізувало закінчення зими, прихід весни і початок землеробної пори.

(більше…)

View Post
Поради від Форнетті

ПОРАДИ ВІД «ФОРНЕТТІ». секрети приготування дріжджового тіста

Головний секрет приготування дріжджового тіста – це точна відповідність рецепту.
Рідина
•Надлишок рідини призведе до того, що вироби з тіста вийдуть пласкими і розпливчастими;
•За недостатності рідини тісто буде погано бродити і випічка вийде жорсткою.

(більше…)

View Post
Майстер класи

Майстер-клас з випікання круасанів у “Кідландії” (21 січня 2017)

А Ви вмієте пекти круасани? А ми разом з дітлахами вчились це робити!
21 січня в “Кідландії” (дитячий розважальний центр у РЦ “Блокбастер”, м.Київ), проходили майстер-класи по випіканню круасанчиків.

(більше…)



Новини

Останні коментарі

    Категорії